Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще!
Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі.
Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою.
Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу.
Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду.
Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування.
Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя.
Важливим атрибутом є чавунна кришка, яка добре прилягає до казана, не даючи парі можливості вийти назовні. Це важливо для таких процесів як тушкування і томління. Волога, що випаровується в процесі приготування, конденсується на кришці і повертається назад у страву, постійно зволожуючи її.
Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.
Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії.
Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю!
Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію.
Виробник: ТОВ "БілоцерківЛит" Україна, м.Біла Церква
Азійський чавунний казан - ідеальний посуд для приготування східних страв. Але і будь-які звичні Вам страви приготовані в ньому смакуватимуть краще!
Дана модель підходить для приготування на відкритому вогні. Казан розміщують над багатям на спеціальній підставці або тринозі.
Казан жароміцний і має здатність утримувати тепло. В такому посуді страва може довго залишатись гарячою.
Азійський казан має форму півсфери, без плаского дна. Він оснащений 4 литими ручкамми та дужкою для підвісу.
Сферичне дно - це місце в якому казан нагрівається найбільше, розподіляючи тепло далі рівномірно по поверхні посуду.
Таким чином для кожного рівня створюються свої ідеальні температурні умови для приготування.
Чавунні казани - найкраще підходять для приготування плову , бограчу, юшки, тощо.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Можна використовувати металеве приладдя.
Важливим атрибутом є чавунна кришка, яка добре прилягає до казана, не даючи парі можливості вийти назовні. Це важливо для таких процесів як тушкування і томління. Волога, що випаровується в процесі приготування, конденсується на кришці і повертається назад у страву, постійно зволожуючи її.
Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі і відпочинку на природі.
Казан має екологічне натуральне покриття. Він покритий шаром запеченої рослинної олії.
Тому НЕ ПОТРЕБУЄ вижарювання з сіллю!
Для того щоб зберегти це покриття достатньо лише правильно доглядати за посудом та при кожному приготуванні додавати олію.
Виробник: ТОВ "БілоцерківЛит" Україна, м.Біла Церква
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.